fredag 9. april 2010

Regjeringskvartalet

oslo7oslo9

Bilder fra Regjeringskvartalet må passe bra på en dag som i dag, 9. april 2010.

5 kommentarer:

Anne sa...

Jeps, der har jeg da også gått, sist vår faktisk, og jeg kommer aldri aldri til å glemme ett vakker Magnolia tre jeg så der, du det var flott. Nakne grener med store hvite blomster :-)

Donald sa...

Det er et smukt billede, det nederste, - det øverste er "stort". Jeg synes også det er passende at bringe sådan et billede på d. 9. april. Talte I meget om krigen i dit barndomshjem?

Angående min have må jeg lige understrege at det nederste (meget grønne) billede IKKE er fra i år og slet ikke fra denne uge - det er et sommerbillede fra 2008, og det er et billede, som jeg holder meget af fordi det viser, hvor smukt et levende hegn kan være om sommeren.

Arya sa...

Flotte bilder - og en fin kobling mot datoen! Vi burde egentlig være mer takknemlige for at vi slipper krig og elendighet - men så lenge en ikke har opplevd noe annet enn fred så er det vel det vi forventer.

Ha en riktig så fin helg!

Spiderdama sa...

Leeenge siden jeg var der nå..
Flotte bilder og vinkel.
Ha en god helg, klem:-)

MalinSj sa...

Fantastiska bilder. Din blogg har verkligen inspirerat mig till att ta fina bilder. Jag har nu införskaffat i en bättre kamera, så vi får se.... det tar nog lite tid för mig att lära, men vem vet.... Ha en solig söndag//MalinSj