tirsdag 6. april 2010

En avslutning

bildebilde12bilde11

Disse bildene får stå som en avslutning på vinteren, på vinterens farger og all snøen. Nå vil jeg ha farger og noe annet, noe nytt. De er også en avslutning på bildene fra turen til Finnskogen. (Alle bildene fra Finnskogen er tatt på dette stedet).

6 kommentarer:

Rune (Bildebloggen) sa...

En pen takk for nå til kong vinter og turen i Finnskogen, bildene ble veldig pene :) Nå ønsker jeg meg en stor sol som kan varme godt slik at snøen blir borte for denne gang :)

-hanne sa...

Avsluttning i dobbel forstand med den skigarden som en avsluttning på skogen :) Fine bilder! -og nå er vi klare for våren!

Arya sa...

Er så enig så enig med deg - vil ha nye farger og nye motiver jeg også!!! Men vinteren har vært flott, og vi vil sikkert nyte bildene når vi bare får den litt på avstand :-)

Klem

Anne sa...

Uansett et vakkert stykke skog, og jeg smiler her jeg sitter, for kjenner igjen meg så i dine bilder, ser at vi ser mye av de samme tingene når vi er på vandring!!

Men ja = lei snø og vinter punktum

Anneklem

Randi sa...

En vacker final! Ja, nu vill jag bara fotografera olika färgspektra - har längtat sååååå länge!

Donald sa...

Nu har jeg kigget lidt på dine billeder fra Finnskogen og undret mig, om der er mange steder, der hedder "Finnskogen" - det lyder som et almindeligt navn. Google Maps viser et sted mellem Mjøsan og Siljan Søen (:-) og når man zoomer ind, er der flere steder på kortet som hedder Finnskog.

Det er så stort et skovområde, at det er svært at forstå for en lille dansker i Nordsjælland ved de største skove i Danmark, som er på ca. 15x5 kilometer og 10x4 kilometer :-)

Jeg synes at der er mange motiver i skoven om vinteren, hvis lyset falder heldigt - og lyset er meget smukt på de "sidste billeder fra Finnskogen" :-)