torsdag 2. september 2010

Blå himmel

bl%C3%A59c[1]bl%C3%A59[1]

Disse bildene tok jeg på en kveldstur for en uke siden. På et innlegg litt under er det flere bilder. Jeg hadde planer å stoppe på en kjøretur i dag å fotografere kornåkere som bølget seg bortover i det fine været. Jeg kjørte og kjørte, men der det var fine fotomotiv var det ikke noen plass å stoppe, og omvendt. Må nok heller en tur til fots eller med sykkelen. Kanskje i ettermiddag eller i morgen!

4 kommentarer:

ToneAnnettes fotoblogg sa...

Liker!!!
Fint utsnitt på bildene, og fine farger!

Anne sa...

Det siste her var flott da, fint fokus som jeg likte i alle fall.

Ler litt her jeg sitter for har en slik tur i løpet av høsten jeg også. Kjører rundt bare for å se på kornåkrene, men må begynner det å haste du, snart kommer den skurtræska, og jeg blir lit småstressa, venter bare på at været og lystet skal stå meg bi vettu.

Anneklem med ønske om en god helg.

Donald sa...

Det er dejlige billeder, som giver glæde og lyst til at gå ud og se :-) Ja, i bil er det vanskeligt at tage billeder. Og man skal også sørge for at ruderne er helt klare :-)

At finde et sted at standse kan i sig selv være en farlig bil-manøvre. Det synes jeg er _meget_ tankevækkende, meget problematisk.

Monstro ikke det hjælper at øve sig i at se mulighederne for standsning?

Rune (Bildebloggen) sa...

Det slår ikke feil dette med å finne motiver, der hvor man ikke kan stoppe eller komme til ser man det ene motivet etter hverandre,hehe, så jeg noterer meg alltid sted og tid, og får jeg det ikke til å klaffe i år så kan jeg prøve neste år :) Må planlegge langt fram. Mange motiver tar måneder å få akkurat slik man ønsker å ha dem. Men den som venter på noe godt vet du... :)

Veldig pene utsnitt, perspektiv og farger i bildene dine, de likte jeg godt! :)

God helg! :)