lørdag 5. juni 2010

Sommerkveld

blomst5[1]blomst2[1]

Måtte ut en liten tur med kameraet for å få litt ro. Det er godt å bare ta en tur langs veien og titte etter blomstermotiv. Ikke de store naturformasjonene, men det vakre i det viltvoksende og nære.

9 kommentarer:

linsky sa...

Vakkert!

Anne sa...

Å ja, er det ikke godt bare å rusle slik en liten stumd bare helt i egne tanker. Skjekke om en ser noe spennede, og det gjør en jo som oftes. Senker skuldrene og tømmer hodet jeg når jeg er på slik vandring.

Bildene var flotte, løvetannen (på bilder vel og merke) er utrolig spennende å utforske med kamera, i alle varianter og stadier finner en alttids noe en kan sette i fokus.

Anneklem en lørdag kveld.

Beate sa...

Nydelig. Det er så deilig med alle blomstene, varmen som begynner å komme, og alle de flotte fotomotivene som dukker opp.

-hanne sa...

Det første av løvetannen falt jeg helt for. Kjempebra!
Ha en fin søndag!

Anonym sa...

Hei.NYDELIG!!! Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil...

Mammadamen sa...

Hei, fine bilder. Jeg er enig hva løvetann angår. Jeg har faktisk tatt et bilde til Lykketipsboka av en løvetann mot sollys.

Ønsker deg en fin uke:-)

Hilsen Mammadamen

linepetrine sa...

Hei Turid! Jeg har ny konkurranse på allekillebukkene.blogspot.com

Så må du sende meg adressen din på nytt, for jeg har måttet bytte epostadresse, og jeg har derfor mistet tidligere mail. Så skal jeg sende bladet med vinnerbildet ditt.

hobbyentusiast sa...

Herlige bilder, så fredfulle og harmoniske.

Irene sa...

Trenger ikke å bevege seg langt utenfor husveggene for å oppdage, det gjelder bare å SE. Og det gjør du ... så flotte små detaljer du har fanget her!