onsdag 2. juni 2010

I hagen

1[1]6[1]

En liten tur ut i hagen for å fange litt av sommeren, som har kommet for fullt denne uka. Den siste tida har jeg ikke fotografert så mye. Har kommet til et punkt der jeg tenker at jeg må lære meg mer, bruke stativ og fotografere mer bevisst for å utvikle meg. Lysten kommer nok tilbake.

8 kommentarer:

Anne sa...

Nydleig vakkert, og du som ikke sier at du ikke utvikler deg??? nei sann det er nok jeg som er stad by, og står på stedet hvil, ikke du min venn.

Bildet av brudespireen her var jo råflott, og med det fokus ble bildet bare knall jo, skjønner ikke helt hvordan du får det til heller jeg jo.

En hulderhilsen og en hulderklem etterlates tl deg, men husk foto skal kun være gøy, hverken pes eller følelse av å prestere da jente.

-hanne sa...

Hver mann(kvinne) sitt uttrykk, og jeg må si meg enig med Anne her at utvikling det har du :) -men jeg skjønner tanken din, har det litt sånn selv også, for jo mere man lærer og forstår med kameraet jo mer skjønner man at det gir en hav av muligheter som man gjerne skulle lære seg å utnytte ;)
-likte bildet ditt av fjæren her, fin skarphet og duse farger i bakgrunnen. -Jeg liker sånt :)

Briggs lekehus sa...

Nydelig! Du tar fine bilder. Jeg holder på å lære meg..
Så artig! Med dagbladet! Takk for stemmen din. Ble superglad:-)

Donald sa...

"Et eller andet sted" ved du jo nok hvad du leder efter. Jeg synes billede nummer to er meget originalt eller "nyt" og fortæller en historie om forskellige slags liv :-)

Blomster er altid smukke og vanskelige at fotografere, enten bevæger de sig i vinden eller også er der ikke en baggrund eller også kan de ikke være indenfor synsfeltet :-)

Spiderdama sa...

Flotte sommerbilder! Du tar mange fine bilder og du får nok ny inspirasjon:-)
Ha en god dag! Klem fra Sør

Anonym sa...

Du tar flotte bilder! Men jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Jeg kan også tenke meg å lære mer og prøve mer utstyr. Føler jeg stamper i samme spor nå. Men som sagt, bildene dine er flotte og du kan mye!

Rune (Bildebloggen) sa...

Det har gått i rakettfart nå, nesten så man har gått glipp av litt våren, men det er vakkert. Nydelige og vårlige bilder :)

linsky sa...

Jeg synes bildene dine er fantastisk nydelige! :-D
Det med fjæren er genialt. Jeg vi ha det også på veggen min!