søndag 11. april 2010

Oslo ..

Da jeg var rundt 20 år flyttet jeg til Oslo, bodde der i ca 15 år. Ikke nå lenger, men det er ikke lange turen inn til hovedstaden. Kjenner at jeg trives med en gang jeg kommer dit, titte på mennesker, klær, kontraster og kunst. Det er jo så mye arkitektur og spennende motiver å fotografere i en storby. Kunne nesten tenke meg et fotokurs i Oslo, der vi fotograferte ute i byen.

oslo

6 kommentarer:

Arya sa...

Gi beskjed da, dersom du kommer over et slikt kurs! For det er akkurat noe slikt jeg er på utkikk etter også - og siden jeg har en søster i byen (og dvs barnepasser...) så er det en absolutt overkommelig oppgave å få til!!

hadde ikke det vært knall-gøyt?!?

Spiderdama sa...

Jeg er født i Oslo og bodde der til jeg var 16. Kunne ikke tenkt meg å bo der nå, men det er alltid spesielt å komme til "byen"..
Og det er sant at det er så mye å ta bilder av.. skulle hatt noen dager for å bare fotografere der:-)
Ha en flott uke!

Irene sa...

Jeg tror sikkert det er flere som hadde villet henge seg på ... meg for eksempel! Avstanden fra Drammen er ikke lang, men det blir liksom et tiltak å dra på fototur alene. Hadde vært gøy å vært en gjeng! Kanskje vi bare kunne samlet oss hvis det ikke finnes noe kurs?

-hanne sa...

Det hadde vært noe, det er ikke langt fra østfold heller...
Bildet ditt var veldig bra, og skjønner godt hva du mener med mange spennende motiver :)

LissenTo sa...

Så du har bott i Oslo förr. Tror jag bara varit där en gång för väldigt länge sedan, på "forntiden". Men nu är ju många från Sverige och jobbar där, speciellt ungdomar.

maggieisfiercefamineuncontrolledbeatch sa...

блог невероятно красивый. очень хочется в Осло