lørdag 27. mars 2010

Vender tilbake

Jeg vender stadig tilbake til fotografering av skog og skogbunnen. Og aller helst den litt mørke skogen med grantrær. Jeg liker godt denne kombinasjonen av farger, og de mektige trærne som står i kontrast til de lave plantene på bakken.

marsmars1mars3

6 kommentarer:

Kristine sa...

Fantastiske billeder ;)

Arya sa...

Helt enig - det er et flott motiv!!

Ha en fin lørdagskveld!

Anne sa...

Det foresvever meg at vi er litt lik vi to :-) for ja, jeg satt nå under en gran i dag og knipset jeg også, for det fasinerer nok meg svært også de skogsbunene skal du vite. Til alle årstider det faktisk.

Dårlig vær da på mine trakter, så derfor også litt ok å søke ly, men en sitter litt mye bedre i sofakroken med `lørdagsgodtèt` vet du med litt bedre samvittighet når en har fått luftet seg litt.

Utrolig flotte de bilden dine ble da, nesten så en kjenner den litt fuktige lukta av vår.

Kveldsklem sørover kommer her ---->

-hanne sa...

Fine bilder, med nr. 2 som en liten favoritt.. Synes du har fanget stemningen i skogen helt utmerket. Kjente nesten lukta og hørte fuglekvitter...

Irene sa...

Da er vi tre! Men jeg jukset litt jeg da! Satt i kjøkkenvinduet og fulgte med på fuglebrettet, ventet egentlig på at bokfinkene skulle vende tilbake etter at jeg skremte dem vekk med kameraet. Det ble furubilder i stedet, grener med vanndråper.

Liker bildene dine godt, ikke bare disse tre! Bloggen er fulle av spennende bilder, som også får meg til å se litt annerledes på ting etterpå!

Ha en fortsatt fin helg Turid!

Spiderdama sa...

Det er flott! Og det er så mye mer man oppdager med kamera rundt halsen:-)
Ønsker deg en flott uke!